Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitlis Merkezli Fetö/pdy Operasyonu: 5 Gözaltı

Bitlis merkezli 5 ilde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda aralarında rütbeli emniyet personelinin de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis merkezli 5 ilde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda aralarında rütbeli emniyet personelinin de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.
Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında Bitlis merkezli 5 ilde yapılan operasyonlarda 5 şahsın yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Açıklamada, “Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen kapsamlı ve duyarlı çalışmalar neticesinde, anayasayı ihlal, silahlı terör örgütüne üye olmak, kişisel verilerin kaydedilmesi ve özel hayatın gizliliğinin ihlali suçlamasıyla Bitlis merkezli, İstanbul, Osmaniye, Zonguldak, Konya illerinde aralarında rütbeli emniyet personelinin de bulunduğu 6 şahsa yönelik eş zamanlı operasyon icra edilmiştir. Yapılan operasyonlar neticesinde 5 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 1 şahsın ise yurtdışına çıktığı tespit edilmiştir. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlıkla devam etmekte ve edecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.