Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bit pazarına kaçakçılık operasyonu

Mersin’de halk arasında "bit pazarı" olarak bilinen Zafer Çarşısı’na yönelik düzenlenen operasyonda, çok sayıda cinsel içerikli hap, kaçak çay, kıyılmış ve nargile tütünü ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bit pazarına kaçakçılık operasyonu

Mersin’de halk arasında "bit pazarı" olarak bilinen Zafer Çarşısı’na yönelik düzenlenen operasyonda, çok sayıda cinsel içerikli hap, kaçak çay, kıyılmış ve nargile tütünü ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya kaçak emtia satışı yapan şahıslarla mücadele kapsamında, merkez Akdeniz ilçesinin Çankaya Mahallesi’ndeki Zafer Çarşısı’na operasyon düzenledi. Çok sayıda polisin katıldığı operasyonda, çarşı merkezindeki birçok iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 40 bin 37 adet cinsel içerikli hap, 428 kilogram kaçak çay, 74 kilogram kıyılmış tütün, 16.3 kilogram nargile tütünü ele geçirildi. Operasyonda E.E. isimli şahıs gözaltına alındı.

Emniyette ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.