Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bismil’deki Hain Saldırı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, 6 Nisan’da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Mehmet Sait Çelik olayı ile ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 7’si tutuklandı.Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, 6 Nisan’da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Mehmet Sait Çelik olayı ile ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 7’si tutuklandı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan açıklamada, Bismil ilçesinde, 6 Nisan’da terör örgütü mensuplarınca aracına binerken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan uzman jandarma çavuş Mehmet Sait Çelik’in öldürülmesi ile ilgili 10 kişinin, Bismil Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ifadeleri alındığı belirtildi. İfadeleri alınan D.Ç., R.B., M.İ. isimli 3 kişi hakkında adli kontrol kararı verilirken, suça sürüklenen çocuk Ö.U. ile şüpheliler Y.Ç., M.D., S.K., M.H.E., O.O., A.İ. isimli 7 kişi hakkında ise tutuklanmalarına karar verilerek konumlarına uygun kapalı ceza infaz kurumuna gönderildikleri kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.