Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bismil’de arazi kavgası: 12 yaralı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, arazi toplulaştırma meselesi yüzünden çıkan kavgada yaralı sayısı 12’ye çıktı. Yaralılardan durumu ağır olan 4 kişi Diyarbakır’a sevk edildi.Edinilen bilgilere göre olay Bismil ilçesine bağlı Türkmenhacı...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, arazi toplulaştırma meselesi yüzünden çıkan kavgada yaralı sayısı 12’ye çıktı. Yaralılardan durumu ağır olan 4 kişi Diyarbakır’a sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre olay Bismil ilçesine bağlı Türkmenhacı köyünde meydana geldi. Sabah arazi toplulaştırması meselesi yüzünden çıktığı belirtilen tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İki aile fertleri arasında çıkan taş, sopa ve silahlı kavgada yaralanan T.Y., C.Y., İ.Y., A.Y., B.K., F.K., V.K., K.K., M.C.K., C.K., İ.A. ve M.A. Bismil Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan T.Y., V.K., A.Y. ve K.K. Bismil Devlet hastanesi’nde yapılan ilk müdahaleden sonra ambulansla Diyarbakır’a sevk edildi. Köyde jandarma ekipleri olayın büyümemesi için güvenlik önlemleri aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.