Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlikte yaşadığı adama sinirlendi 3’üncü kata çıkıp intihara teşebbüs etti

Eskişehir’de birlikte yaşadığı erkek arkadaşına sinirlenen 26 yaşındaki kadın bir apartmanın 3’üncü katına çıkarak intihara teşebbüs etti.Alınan bilgiye göre Serpil K., (26), birlikte yaşadığı erkek arkadaşı ile henüz bilinmeyen...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birlikte yaşadığı adama sinirlendi 3’üncü kata çıkıp intihara teşebbüs etti
Eskişehir’de birlikte yaşadığı erkek arkadaşına sinirlenen 26 yaşındaki kadın bir apartmanın 3’üncü katına çıkarak intihara teşebbüs etti.
Alınan bilgiye göre Serpil K., (26), birlikte yaşadığı erkek arkadaşı ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışma sonrasında erkek arkadaşı tarafından darp edildiği ileri sürülen Serpil K., bir süre sonra Kurtuluş mahallesinde bulunan boş apartmanın 3’üncü katına çıkarak intihara teşebbüs etti. Genç kadını çatıda gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yeri gelen itfaiye ekipleri, branda açarak Serpil K.’ın atlama ihtimaline karşı önlem aldı. Ardından polis ekipleri genç kadının dalgınlığından yararlanarak içeriye çekmeyi başardı. Serpil K., sağlık ekipleri tarafından sağlık kontrollerinin yapılması için Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekiplerinin konuyla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.