Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Kişiyi Öldüren, Bir Kişiyi İse Ağır Yaralayan Zanlı Her Yerde Aranıyor

Bursa’nın İznik ilçesinde bir kişinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen katil zanlısı genç her yerde aranıyor.Olay, Bursa’nın İznik ilçesi Süleymaniye köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta M.R. (30), husumetli...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın İznik ilçesinde bir kişinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen katil zanlısı genç her yerde aranıyor.
Olay, Bursa’nın İznik ilçesi Süleymaniye köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta M.R. (30), husumetli olduğu C.S. (33) ile karşı karşıya geldi. Belindeki silahı çeken M.R., C.S.’ye kurşun yağdırdı. Ağır yalanan genç, Bursa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerinden kaçan M.R. ise 1 hafta sonra saklandığı yerden çıkarak, köy meydanına geldi. Ağır yaraladığı genç adamın babası N.S. ile karşı karşıya gelen M.R., silahına sarıldı. M.R.’nin silahından çıkan kurşunların hedefi olan N.S., kanlar içinde yere yığıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden 60 yaşında adam, olduğu yere yığıldı.
M.R. olay yerinden hızla uzaklaşırken, baba N.S. için ise 112 Acil Servis ekipleri seferber oldu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan N.S.’nin cansız bedeni İznik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.