Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir kişinin hayatını kaybettiği soygun girişiminin firari şüphelisi yakalandı

İstanbul Şişli’de dün gece bir benzin istasyonunda gerçekleşen ve çıkan çatışmada yoldan geçen bir sürücünün hayatını kaybettiği silahlı soygun girişiminin firari şüphelisi yakalandı.Dün gece İstanbul Şişli Piyalepaşa Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Şişli’de dün gece bir benzin istasyonunda gerçekleşen ve çıkan çatışmada yoldan geçen bir sürücünün hayatını kaybettiği silahlı soygun girişiminin firari şüphelisi yakalandı.
Dün gece İstanbul Şişli Piyalepaşa Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda soygun girişiminde bulunan şahıslar, o esnada akaryakıt almaya gelen polis ekipleriyle silahlı çatışmaya girmişti. Silahlı çatışma sırasında yoldan geçen bir sürücü başında vurularak hayatını kaybetmişti.
Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında iki şüpheli yakalanmış bir şüphelinin yakalanması için ise çalışma başlatılmıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında firari şüpheli M.D. akşam saatlerinde gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı Gayrettepe’de bulunan Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.