Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Eliyle Motosiklet Diğer Eliyle De Bisiklet Kullandı

Adıyaman’da, seyir halindeki motosiklet sürücüsü bir eliyle motosikleti kullanırken diğer eliyle ise yanındaki bisikleti kontrol etmesi dikkat çekti.Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halindeki motosiklet ile yanında seyir...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da, seyir halindeki motosiklet sürücüsü bir eliyle motosikleti kullanırken diğer eliyle ise yanındaki bisikleti kontrol etmesi dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halindeki motosiklet ile yanında seyir eden ve üzerinde kullanıcısı bulunmayan bisiklet dikkat çekti. Motosiklet sürücüsü bir eliyle kullandığı motosikleti kullanırken diğer eliyle de yanındaki bisikleti kontrol etmesi gören yaya ve araç sürücülerin şaşkınlığına neden oldu. Bir eliyle motosiklet diğer eliyle de motosikletti kontrol eden motosiklet sürücüsü adeta ölüme meydan okudu. Motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcunun kasksız olması ise dikkatlerden kaçmadı. Görenlerin şaşkın bakışları arasında trafikte seyir eden motosiklet zaman zaman hızını arttırırken, bir süre sonra ise ara sokaklara girerek, gözden kayboldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.