Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir annenin feryadı.

Yozgat’ta traktör römorkunun dışına uzatılmış metal inşaat malzemelerini fark etmeyerek çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sürücünün annesi, “Bu, rüya mı? Eşi on gün sonra doğum yapacak ben ona ne...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ta traktör römorkunun dışına uzatılmış metal inşaat malzemelerini fark etmeyerek çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sürücünün annesi, “Bu, rüya mı? Eşi on gün sonra doğum yapacak ben ona ne derim” diye ağladı.
Edinilen bilgiye göre, Kürşat Kılıç yönetimindeki 66 AN 829 plakalı römorkundan yaklaşık 3 metre dışına uzatılmış vaziyette hiçbir işaret bulunmayan metal profil taşıyan traktör, Atatürk yolu Çemsan kavşağından karşı geçmek isterken, sanayi sitesi istikametinden gelip şehir merkezi istikametine giden 66 AZ 781 Plakalı motosiklet sürücüsü Cevdet Civelek (29), römorkun arkasında uzatılmış metal inşaat malzemesini fark etmeyerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten yola düşen genç sürücü metrelerce sürüklenerek olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay yerine gelen ve oğlunu yerde yatar vaziyette gören anne Nevin Civelek, polislere “Bu bir rüya mı? Eşi on gün sonra doğum yapacak ben ne derim” diye gözyaşı döktü. Baba Bilal Civelek de oğlunun cesedinin yanında ağladı. Sağlık ekipleri ve polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışılan baba ambulansa alındı. Traktör sürücüsü ise polisler tarafından gözaltına alındı.
Kazadan yarım saat sonra ikinci bir kaza da Hastane caddesinde yaşandı. Şehir merkezi istikametinden Yozgat Devlet Hastanesi istikametine seyir halinde bulunan Eren Arslan yönetimindeki 19 EN 580 plakalı otomobil Şeyh Ahmet Efendi Camii karşısında refüje çarparak takla attı. Yaralanan sürücü 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.