Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Annenin Bir Yaşındaki Bebeğine En Acı Vedası...(özel Haber)

Bursa’da sıcaktan bunalınca annesi tarafından teras kattaki bir ucu bacaya bağlı hamağa yatırılan ve saniyeler sonra çöken bacanın altında kalarak hayatını kaybeden 1 yaşındaki Rıza Dolmacı, gözyaşları içerisinde toprağa verildi....

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da sıcaktan bunalınca annesi tarafından teras kattaki bir ucu bacaya bağlı hamağa yatırılan ve saniyeler sonra çöken bacanın altında kalarak hayatını kaybeden 1 yaşındaki Rıza Dolmacı, gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Acılı anne ölen oğlunun tabutu ile birlikte 2 kilometre yürüdü.
Olay, dün akşam üzeri merkez Osmangazi ilçesi Tuna Mahallesi Sekizinci Ova Sokakta meydana geldi. Fabrika işçisi Mustafa ve ev hanımı Muazzez çiftinin 1 yaşındaki çocukları Rıza Dolmacı geçtiğimiz hafta sünnet oldu. Küçük çocuk ara kattaki evlerinde sıcaktan bunalınca, anne Muazzez Dolmacı bebeğinin serin yerde yatması ve vakit geçirmesi için çatı katında baca ile kolon arasına bir hamak kurdu. 1 yaşındaki oğlunu hamağa yatıran Muazzez Dolmacı arkasında bulunan koltuktan battaniyeyi alacaktı ki saniyeler içerisinde baca büyük bir gürültü ile çöktü. Rıza bebek, çöken bacanın parçaları altında kalarak ağır yaralandı. Kanlar içerisinde kalan oğlunu kucağına alıp feryat eden annenin çığlıklarını duyan sağlık görevlisi komşusu olay yerine geçip yardım etti. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Rıza bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla otopsi için morga kaldırılan küçük çocuğun cenazesi sabah saatlerinde ailesine teslim edildi.
İznik İlçesinin Müşküle köyünden olan aile küçük çocuklarının cenazesini defnetmek üzere Müşküle köyüne götürdü. Rıza bebeğin Müşküle köyündeki evinde de gözyaşı sel oldu. Oğlunun tabutu başından biran olsun ayrılmayan acılı anne Makbule Dolmacı evle mezarlık arasındaki 2 kilometrelik yolu oğlunun tabutuna tutunup yürüyerek gitti. Cenaze namazı kılındığı sırada fenalık geçiren acılı anneyi yakınları güçlükle teselli etti. Rıza bebeğin cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Müşküle Köyü mezarlığında toprağa verildi. Cumhuriyet Savcılığının olayla ilgili olarak başlattığı tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.