Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Binlerce Liralık Soygun Yapan Zanlılar Kamerada

İstanbul’da girdikleri iş yerlerinden binlerce liralık soygun yapan zanlılar önce güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalandı.Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Güngören’de yapılan hırsızlık olaylarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da girdikleri iş yerlerinden binlerce liralık soygun yapan zanlılar önce güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Güngören’de yapılan hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışmalar sırasında daha önce Bayrampaşa’da hırsızlık olayına karışan bir minibüsü park halinde görünce çalışma başlattı. Polis, aracın yanına gelen Y.Ç. (26), M.T. (28) ve M.Ş.A. (40) isimli şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, 1 adet kasa açmaya yarayan murç, 1 adet demir kesme makası, çeşitli tornavidalar, maske yapmaya yarayan bez ve eldivenler ele geçirildi.
Zanlıların Bayrampaşa ilçesinde S.T. isimli şahsın Terazidere Mahallesi’nde bulunan iş yerindeki çelik kasadan 160 bin TL değerindeki 3 adet çek, 10 bin TL, bin 350 euro ve bin 480 doların çalınması, S.D. isimli kadının Vatan Mahallesi’ndeki iş yerinden 50 bin TL değerindeki ziynet eşyasının ve 41 bin 800 TL paranın çalınması olaylarını da gerçekleştirdikleri belirlendi. Hırsızlık olaylarından çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheliler, adli makamlara sevk edildi. Tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilen zanlıların güvenlik kamerasına da yakalandıkları kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.