Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bingöl’de terör operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Bingöl Valiliği, PKK/KCK operasyonu kapsamında aralarında HDP ve DBP yöneticilerinin de bulunduğu 5 kişinin tutuklandığını açıkladı.Bingöl Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütü mensuplarına kurye, milislik,...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bingöl Valiliği, PKK/KCK operasyonu kapsamında aralarında HDP ve DBP yöneticilerinin de bulunduğu 5 kişinin tutuklandığını açıkladı.
Bingöl Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütü mensuplarına kurye, milislik, işbirlikçilik ve yardım-yataklık faaliyetlerinde bulunan şahıslara yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonla 13 şahsın gözaltına alındığını belirtti. Şüphelilerden 8’inin cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda serbest bırakıldığı belirtilen açıklamada, “Aralarında Bingöl DBP İl Eş Başkanları, Genç ilçesi DBP ve HDP İlçe Eş Başkanlarının da bulunduğu Z.Y., F.Ş. Z.A., A.Y. ve M.Ç. isimli 5 şahıs, Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’nın tutuklama talebi ile sevk edildiği Bingöl Sulh Hâkimliği’nce ‘silahlı terör örgütüne üye olmak ve terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan tutuklanarak, ilimiz M Tipi Cezaevi’ne sevk edilmişlerdir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.