Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bileklerini Kesip Evini Yaktı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bileklerini kesip evini yakan bir şahıs ağır yaralandı.Olay, saat 04.00 sıralarında Çayırova Akse mahallesinde bir apartmanın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre, İlkay Arık isimli şahıs gece geç saatlerde...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bileklerini kesip evini yakan bir şahıs ağır yaralandı.
Olay, saat 04.00 sıralarında Çayırova Akse mahallesinde bir apartmanın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre, İlkay Arık isimli şahıs gece geç saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenle bileklerini keserek evini ateşe verdi. Evin yandığını gören vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiyesi ve 112 Acil servis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanın 3. katında bulunan daireye merdivenli araçla girerek müdahalede bulundu. Bileklerini kesip evi yaktığı iddia edilen şahıs apartmanın içerisinde evinin kapısının önünde bulundu. Yaralı şahsa 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.
Yangın sonrası itfaiye ekiplerinin evde incelemesi sırasında masanın üzerinde yarısı yanmış bir mektup, makas, permatik ve çok sayıda ilaç bulundu.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.