Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’teki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi.Dün, Adapazarı’nda akrabalarının cenazesine katılan ve daha sonra yola çıkarak memleketleri Gölpazarı’na...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi.
Dün, Adapazarı’nda akrabalarının cenazesine katılan ve daha sonra yola çıkarak memleketleri Gölpazarı’na dönen aileyi taşıyan araç, Bilecik-Gölpazarı karayolunun 12’nci kilometresi Dikenli Boğaz mevki Küçüksusuz köyü yol ayrımında karşı yönden gelen otomobille çarpışmıştı. Kazada hayatını kaybeden Gölpazarı Kuşçaören Köyü Muhtarı Burhanettin Şahin (69), köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.
Aynı kazada hayatını kaybeden 2 yıllık evli ve bu evlilikten 4 aylık bir çocuğu bulunan fayans ustası Mustafa Çivi (31) ise, sevdiklerinin gözyaşları arasında Gölpazarı Çarşı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölpazarı Orta Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Öte yandan kazada yaralanan 11 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.