Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te Yangın

Bilecik’te bir fabrikaya ait bölgede çıkan yangında 5 dönüm makilik alan yer kül olurken, yangını izleyen bir vatandaşın alevleri arkasına alarak selfie çekmesi gözlerden kaçmadı.İddialara göre, Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te Yangın
Bilecik’te bir fabrikaya ait bölgede çıkan yangında 5 dönüm makilik alan yer kül olurken, yangını izleyen bir vatandaşın alevleri arkasına alarak selfie çekmesi gözlerden kaçmadı.
İddialara göre, Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikanın çalışanları, temizlik amacı ile fabrika bahçesinde bazı atık malzemeleri yaktılar. Yakılan ateş kısa sürede fabrikanın üst tarafındaki makilik alana sıçradı. Sıcağın etkisiyle büyümeye başlayan yangına, Bilecik Orman İşletme Müdürlüğüne ait 4 arazöz, 2 su tankı ve Bilecik Belediyesi ait 2 itfaiye aracı müdahale etti. Büyük uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak çevredeki fabrikalara sıçraması engellendi. Ancak yangında 5 dönüm makilik arazi kül oldu.
Öte yandan ekiplerini canla başla yangına müdahale ederken, meraklı bir vatandaşın yangını arkasına alarak selfie yapması gözlerden kaçmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.