Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te FETÖ/PDY soruşturması

Bilecik’te, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun adliyedeki sorgusunun ardından...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te FETÖ/PDY soruşturması
Bilecik’te, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun adliyedeki sorgusunun ardından Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Geçtiğimiz günlerde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Bilecik İl Emniyet Müdürlüğündeki sorguların ardından dün ve bugün Bilecik Adliye Sarayında savcı karşısına çıkarılıyorlar. Bugün savcı karşısına getirilen ilk isim Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun oldu. Yaklaşık 1 buçuk saatlik sorgunun ardından tekrar Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen Uzun’un ve diğerlerinin akıbetlerinin bugün belli olacağı öğrenildi. Fevzi Uzun adliye çıkışında kendisine bekleyen ailesine "Merak etmeyin iyiyim" dedi.
Öte yandan adliyedeki sorguları tamamlanan bazı şüphelilerin savcılık sorgulamasının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edileceği, diğerlerinin ise Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünden serbest bırakılacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.