Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te FETÖ operasyonu kapsamında 5 kişi açığa alındı

BİLECİK (İHA) – Bilecik’te FETÖ/PDY mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde çalışan 5 kişi açığa alındı.Açığa alınanlar arasında CHP Bilecik İl Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİLECİK (İHA) – Bilecik’te FETÖ/PDY mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde çalışan 5 kişi açığa alındı.Açığa alınanlar arasında CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın kızının da olduğu öğrenildi.
Bilecik İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışan 5 kişi FETÖ/PDY mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında açığa alındı. Açığa alınan arasında CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın kızı Harita Mühendisi Esin Durmaz Yaşar ve Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hayati Durak’ın kızı Selcen Durak Erol’un da olduğu öğrenildi.
CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, bir yanlışlık olacağı ve işin takipçisi olacaklarını söylerken, Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hayati Durak ise, bir yanlışlık sonucu kızının görevden el çektirildiğini ve işin arkasında olacağını söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.