Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te FETÖ operasyonu

Bilecik’te, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun adliyeye getirildi.Geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te FETÖ operasyonu
Bilecik’te, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun adliyeye getirildi.
Geçtiğimiz günlerde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Bilecik İl Emniyet Müdürlüğündeki sorguların ardından dün ve bugün Bilecik Adliye Sarayında savcı karşısına çıkarılıyorlar. Bugün savcı karşısına getirilen ilk isim Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun oldu. Yaklaşık 13 gündür gözaltında bulunan Uzun’un sakalarının uzunluğu gözden kaçmadı. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde yer kalmadığı için İl Merkez Jandarma Komutanlığında bulunan şüpheliler yürüyerek adliye binasına getirildi. Son olarak Gölpazarı ilçesinde gözaltına alınana bayanlar adliyeye gelirken, gün içerisinde tüm gözaltında bulunanların adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.
Öte yandan şüphelilerin adliyedeki sorguları devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.