Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te Çimento Yüklü Tır Devrildi, 1 Kişi Yaralandı

Bilecik’te çimento yüklü bir TIR’ın virajı alamayıp devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.Olay bugün Bilecik- Bursa, Bilecik - İstanbul kavşağında meydana geldi. Bilecik- Bursa karayolu üzerinden bir çimento fabrikasından yüklediği çimentolar...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te Çimento Yüklü Tır Devrildi, 1 Kişi Yaralandı
Bilecik’te çimento yüklü bir TIR’ın virajı alamayıp devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.
Olay bugün Bilecik- Bursa, Bilecik - İstanbul kavşağında meydana geldi. Bilecik- Bursa karayolu üzerinden bir çimento fabrikasından yüklediği çimentolar ile Bilecik istikametine seyir halindeki Zafer Türk yönetimindeki 41 PJ 970 ön dorse plakalı TIR, Bilecik-Bursa, Bilecik-İstanbul kavşağına geldiği sırada virajı alamayıp devrildi. Devrilme sonucu TIR sürücüsü yaralanırken, 41 MZ 779 plakalı arka dorsede bulunan çimentolar yola saçıldı. Şoka giren TIR şoförü Zafer Türk, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.
“BİR DE BAKTIM KÜT DİYE DEVRİLDİ”
Olayın gördü şahidi bir vatandaş ise, TIR’ın kavşaktan nasıl döneceğini izlediği sırada kazanın meydana geldiğini belirterek, “Bir baktım süratli bir dönüş yaptı. Yanladı, toparlayacak sandım. Bir de baktım küt diye devrildi. Ben de görür görmez koşa koşa geldim. Dedim inşallah şoföre bir şey olmamıştır. Bir yardımım olduysa ne mutlu bana. Ben gelene kadar diğer arkadaşlar geldi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, TIR’ın devrildiği yerde yol bariyerleri hasar oluştu.
Öte yandan TIR’ın, devrildiği yerde bulunan şarampole yuvarlanması olası bir faciayı önledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.