Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te Çelik Kasa Hırsızlığı Olayı

Bilecik’in İnhisar ve Söğüt ilçelerindeki çelik kasa hırsızlığı olayı ile ilgili aranan ve İstanbul’un Pendik ilçesinde yakalanan şüpheli, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te Çelik Kasa Hırsızlığı Olayı
Bilecik’in İnhisar ve Söğüt ilçelerindeki çelik kasa hırsızlığı olayı ile ilgili aranan ve İstanbul’un Pendik ilçesinde yakalanan şüpheli, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde İnhisar ve Söğüt’te üç ayrı iş yeri ve kurumunun çelik kasalarından 13 bin 368 TL değerinde para ve zirai ilaç hırsızlığına karıştığı tespit edilen 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatmıştı. Sürdürülen çalışmalar sonucu Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde yakalanan şüphelilerden Ş.G. (30) çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, D.B.(52) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Olayın 3’ncü şüphelisinin izini süren Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri, kapsamlı bir çalışması ile şahsın İstanbul’un Pendik ilçesinde olduğunu tespit etti. Bilecik ve Pendik Asayiş Şube ekiplerinin ortaklaşa yaptığı çalışma kapsamında 13 bin 368 TL değerinde para ve zirai ilaç hırsızlığına karıştığı tespit edilen son şüpheli D.B. (42) Pendik’te yakalandı. Bilecik Asayiş Şube ekiplerinin İstanbul’un Pendik ilçesinde aldıkları şüpheli D.B.’yi Söğüt Adliyesinde getirdi. Adli mercilerce tutuklanan D.B. ekiplerce Söğüt Cezaevine teslim ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.