Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te 1’i kurmay albay 9 kişi gözaltına alındı

Bilecik’te FETÖ/PDY mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 1 kurmay albay ile çoğunluğu Bilecik Adliye Sarayında zabıt katibi ve infaz koruma memuru olan 9 kişi gözaltına alındı.Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığın yürüttüğü...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te 1’i kurmay albay 9 kişi gözaltına alındı
Bilecik’te FETÖ/PDY mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 1 kurmay albay ile çoğunluğu Bilecik Adliye Sarayında zabıt katibi ve infaz koruma memuru olan 9 kişi gözaltına alındı.
Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 1’i kurmay albay 9 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı olan Kurmay Albay Selahattin Mersin, Bilecik Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollünün ardından Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde getirildi. Erdil Ö., Ali K., Abdullah D., İrfan S., Hatice Hilal A., Bünyamin A. ve Orhangazi A.’nın Bilecik Adliye Sarayında zabıt katibi ve infaz koruma memurları olduğu öğrenildi. Bilecik Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen 8 kişi tekrar Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde getirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.