Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİK Manisa Müdürü adliyeye sevk edildi

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Talimatıyla Fetullahçı Terör Örgütü/paralel Devlet Yapılanması Soruşturması Kapsamında Gözaltına Alınan, Aralarında Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz'ün (fotoğraftaki) De Bulunduğu 11 Kişi Sağlık Kontrolünün Ardından Adliyeye Sevk Edildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİK Manisa Müdürü adliyeye sevk edildi
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz’ün de bulunduğu 11 kişi sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 29 Eylül’de gözaltına alınan ve 16 gün emniyette sorgulanan, aralarında Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz’ün de olduğu doktor, öğretmen ve mühendislerden oluşan 11 kişinin sorguları tamamlandı. BİK Manisa Müdürü Kenan Tokgöz ile birlikte M.H.Ö., A.A., M.S.E., Y.D., M.M.O., C.D., K.D., M.K., A.G. ve M.Ö. isimli 11 şüpheli sorgularının tamamlanmasının ardından Manisa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen 11 kişi tutuklanma talebiyle Manisa Adliyesine sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.