Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bıçaklanıp Yakılan Gencin Ölümüyle İlgili 2 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Samsun’da bıçaklanarak öldürülmüş ve yakılmış erkek cesedi bulunan gencin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi İstiklal Mahallesi Organize Sanayi Sitesi Tekkeköy Deresi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da bıçaklanarak öldürülmüş ve yakılmış erkek cesedi bulunan gencin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.
Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi İstiklal Mahallesi Organize Sanayi Sitesi Tekkeköy Deresi’nin denize döküldüğü yerdeki demir yolunun alt kısmında önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balıkçılar bıçaklanarak öldürülmüş, üzerine yanıcı madde dökülerek ateşe verilmiş erkek cesedi buldu. Üzeri eski çuval, karton ve naylon ile örtülmüş diz üstünden kafasına kadar kısmen yakılmış olan ve çıplak olduğu öğrenilen gencin vücudunun ön kısmından 2 ve sırtından 1 olmak üzere 3 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı. Ceset otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları parmak izin çalışması sonucu öldürülen kişinin 28 yaşındaki Mustafa İnan olduğunu tespit etti. Salıpazarı nüfusuna kayıtlı olan Mustafa İnan’ın öldürülmesiyle ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri soruşturma başlattı.
Soruşturma kapsamında olayla ilgili C.D.(28) ve O.A.(30) gözaltına alındı. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen 2 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.