Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bıçaklanarak Öldürülen Tarih Öğretmeninin Cenazesi Adli Tıp’tan Alındı

Tuzla’da bıçaklanarak öldürülen 2 çocuk annesi tarih öğretmeninin cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. İstanbul’da geçtiğimiz gün esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Tarih Öğretmeni Fatma Kayıkci’nin cesedi evine 500 metrelik...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tuzla’da bıçaklanarak öldürülen 2 çocuk annesi tarih öğretmeninin cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. İstanbul’da geçtiğimiz gün esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Tarih Öğretmeni Fatma Kayıkci’nin cesedi evine 500 metrelik mesafede boş bir arazide bulunmuştu. Bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Kayıkci’nin cenazesi, daha sonra Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmişti. Burada işlemleri tamamlanan Kayıkci’nin cenazesi yakınlarına teslim edildi.
Kayıkci ailesinin çok yakın aile dostu olduğunu belirten Cemalletin Meral, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Meral, "Gani Bey ve Fatma Hanım bizim aile dostumuzdu. Yapılan bu cinayet insanlık adına üzücü, ekmek verilen kişi tarafından bu cinayetin işlenmiş olması çok daha üzücü bir olay. Bu cinayet işlenirken hangi psikolojide yapılmış, ne düşünülerek yapılmış maalesef sonuçta bu cinayet işlenmiş. Fatma öğretmenlerimizi kaybediyoruz. İnsanlık adına çok üzücü bir olay. Aile perişan bir durumda. Aldığımız bilgilerde Fatma Hanım çocuğunu almaya giderken aile tarafından bu ev kendisine tesis edilmiş. Fatma Hanım kapının önündeyken ilk bıçak darbesini vurmuş ve ölüm anını evde gerçekleştirmiş. Evde büyük bir çöp poşetine koyarak eve yakın bir çalılığa bırakmış. Neden yapmış olduğunu bilemiyoruz. Emniyet çalışmalarını yapmıştır, daha sonra da bizleri bilgilendireceklerdir” dedi.
“CİNAYETİ PARA İÇİN İŞLEMİŞ OLABİLİR”
Gani Kayıkci’nin kardeşi Recep Kayıkci ise, “Üç buçuk yıldır tanıyorduk kendisini, kimliği yoktu, görmedik hiç. Ağabeyimin çay bahçesinde çalışan biriydi kendisi. Daha sonra yardım maksatlı oturduğu binanın alt katını vermişti. Elimizde bir belge yok. Valizi götürdüğünü de gördük. Cinayeti para için işlemiş olabilir” diye konuştu.
Fatma Kayıkci, bugün ikindi namazının ardından Tuzla 1. Ahmet Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.