Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bıçakla Yaralama Davası

Samsun’da Bir Kişiyi Bıçakla Yaralayıp Yanında Çalişan Bayanı Da Tehdit Ettiği İddiasiyla Tutuklanan B.e.'nin (56) Yargılanmasına Başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bıçakla Yaralama Davası
Samsun’da bir kişiyi bıçakla yaralayıp yanında çalışan bayanı da tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.
Olay, Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi’nde yaklaşık bir ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.T.’yi (60) bıçakla yaralayan, Y.T. ile yanında çalışan bayan 39 yaşındaki R.U. adlı bayanı tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan B.E. (56) hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde "adam öldürmeye teşebbüs ve tehdit" suçlarından dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasında B.E., "R.U. adlı bayan ile 5 yıldır birlikteliğimiz var. Evde bin 600 liralık giyim eşyası faturası buldum. Doğalgaz faturasını ödemede güçlük çekiyordum. Giyim eşyasının faturasını sorunca artık benimle işinin olmadığını söyledi. Y.T.’nin yanında çalışmaya başlayınca değişti. Olay günü torunumu okuldan almaya gidince patronu Y.T. bana saldırdı. Üzerine çullandı. Kendimi korumak için bıçağı rastgele savurdu. Bu sırada R.U. de yüzüme biber gazı sıktı. Kendimi savundum. Beni bu duruma düşürdükleri izin asıl ben onlardan şikayetçiyim" dedi.
R.U. adlı kadın ise B.E.’nin doğru söylemediğini ileri sürerek, "Eşimden şiddet gördüm. Bu sıralarda bir ağabey, bir baba olarak B.E.’ye sığındım. Ancak hiçbir şekilde birlikteliğimiz olmadı. Ben kendisini bir ağabey, baba olarak gördüm. Ancak o benim peşimi bırakmadı. Beni canımdan bezdirdi. Ben de kendisine asla birlikte olamayacağımızı söyledim. Beni sürekli takip edip tehdit edip rahatsız etti. Olay günü okula çocuğumu almaya gittim. Burada patronum Y.T.’ye okunun önünde olduğunu ve beni takip ettiğini telefonla söyledim. Y.T. okulunun yayına gelince saldırıp bıçakladı. Yüzüne biber gazı sıktım. Kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.
Olayda bıçaklanan ve ölümden dönen Y.T. ise, "Konuşmaları düzmece. Kendisini tanımam. Bayan yanımda çalışıyordu. Sanık bir kez kez iş yerime geldi. Burada bayanı rahatsız edince kendisini kovdum. Olay günü okulun önünde aracımın içinde otururken otomobilime binip bana saldırdı. Araçtan indiğimde de bıçakladı. Şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.
Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.