Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyşehir’de kapatılan özel okulun muhasebecisi tutuklandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında mühürlenerek kapatılan özel okulun muhasebecisi, çekmecesinde bulunan 1 doları tuvalete atarak yok ettiği iddiaları üzerine tutuklandı.Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında mühürlenerek kapatılan özel okulun muhasebecisi, çekmecesinde bulunan 1 doları tuvalete atarak yok ettiği iddiaları üzerine tutuklandı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından FETÖ destekçisi okul ve öğrenci yurtlarının kapatılması kararı verilmesinin ardından Beyşehir’de de 1 özel ilkokul, ortaokul ve anaokulu ile 4 öğrenci yurdu mühürlenerek kapatıldı. Binaların levhaları sökülürken, dış cephesine dev Türk bayrağı asıldı. Kayyum ataması yapılarak mülkiyeti kamuya geçirilen binalarda yapılan arama ve inceleme neticesinde özel okulun masalarının birinin çekmecesinde 1 dolar bulundu. Ancak, çekmecede görülen 1 doların ne anlama geldiği ve sırrının daha sonra ortaya çıkması ile okulun muhasebecisi A.A. hakkında Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.
Polis tarafından gözaltına alınan A.A.’nın çekmecede görüldükten sonra kaybolan 1 doları okulun tuvaletine atarak, sifonu çekmek suretiyle yok ettiğini iddia edildi. Muhasebeci A.A., çıkarıldığı Beyşehir Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.