Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyoğlu’nda çöpe bırakılan düdüklü tencere polisi alarma geçirdi

Beyoğlu’nda yol kenarına bırakılan düdüklü tencere polis ekiplerini alarma geçirdi. Yemek dolu tencereyi yol kenarına bırakan gencin olay yerine gelmesi ile çevredekiler rahat bir nefes aldı.Olay saat 22.00 sıralarında Beyoğlu, Hüseyinağa...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 01:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 01:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda yol kenarına bırakılan düdüklü tencere polis ekiplerini alarma geçirdi. Yemek dolu tencereyi yol kenarına bırakan gencin olay yerine gelmesi ile çevredekiler rahat bir nefes aldı.
Olay saat 22.00 sıralarında Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi ile Yeşilçam Sokağı’nın kesiştiği yerde meydana geldi. İddialara göre, çöp konteynerinin önüne bırakılan düdüklü tencereyi gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Tencereyi şüpheli bulan polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak İstiklal Caddesi ve Yeşilçam Sokağa şerit çekip, giriş çıkışları kapattı. Olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı. Polis ekipleri tencereyi bırakan kişiye ulaşarak olay yerine gelmesini sağladı. Yapılan incelemelerin ardından tencerede herhangi bir patlayıcıya rastlanmazken tencereden yemek çıktı. Kapatılan İstiklal Caddesi ve Yeşilçam Sokağı açılarak normale döndü. Tencereyi bırakan kişinin abisi, “ İş yerinde çalışıyor. Düdüklü bozuk. O da gidip tencereyi çöpe atmış. O sırada 4,5 kişi vardı onlarda korkmuş polisi aramış. İçinde öğle yemeği vardı.” dedi. Olayın ardından tencereyi eline alan başka bir gencin, "Biz tankın önüne yatan bir halkız, bombadan korkmayız. Bomba olsa bile gelir üstüne otururuz. Ne olacak bombadan" açıklaması ise çevredekileri şaşırttı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.