Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyoğlu’nda Bir Mekanda Arbede Yaşandı

Beyoğlu’nda bulunan bir mekanda iki grup arasında arbede yaşandı. Ramazan ayında alkol alınması nedeniyle çıktığı öne sürülen arbede, cep telefonu kameralarına yansıdı.İddiaya göre, Beyoğlu Tophane’de bir mekanda akşam saat 21.00...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda bulunan bir mekanda iki grup arasında arbede yaşandı. Ramazan ayında alkol alınması nedeniyle çıktığı öne sürülen arbede, cep telefonu kameralarına yansıdı.
İddiaya göre, Beyoğlu Tophane’de bir mekanda akşam saat 21.00 sıralarında konser lansmanı için bir araya gelen grup ile çevredeki vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. Ramazan ayında alkol tüketildiği iddiasıyla yaşanan gerginlik, kısa sürede arbedeye dönüştü. İki grup arasındaki arbede mekanın kapanmasıyla sona erdi.
Arbede sırasında mekanda bulunduğunu ifade eden bir vatandaş, “Konser lansmanı gibi bir şey vardı. Mekan içinde müzik çalıyorlardı. Sakin bir ortam vardı. Alkol vardı bulunduğumuz ortamda. İnsanlar alkol kullanıp sohbet ediyorlardı. Bir anda şişeler kırılmaya başlandı. İnsanların üzerine şişeler fırlatmaya başladılar. Herkes apar topar eşyalarını toparlayıp kaçmaya başladı’’ diye konuştu.
Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde mekan içinde arbedenin yaşandığı görülüyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.