Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyoğlu’nda 5 Katlı Binada Patlama: 1 Yaralı

İstanbul Beyoğlu’nda 5 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada taksi şoförü Veysel Bulut yaralandı.Olay, Beyoğlu cihangir mahallesi firuzağa meydanı defterdar sokakta saat 07.00...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Beyoğlu’nda 5 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada taksi şoförü Veysel Bulut yaralandı.
Olay, Beyoğlu cihangir mahallesi firuzağa meydanı defterdar sokakta saat 07.00 sıralarında 5 katlı bir binanın 5’inci katında patlama meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana gelen patlamada etrafa yayılan molozların taksiye isabet etmesi sonucu taksi şoförü Veysel Bulut yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri taksi şoförü Veysel Bulut’u Şişli Etfal Hastanesine kaldırdı. Patlamanın etkisiyle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken,olay yeri inceleme ekipleri binanın bulunduğu sokakta inceleme yaptı. İncelemenin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.