Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beton Mikseri Altından İnanılmaz Kurtuluş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde beton mikserinin çocuklara çarpması sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti, 1 çocuk yaralandı. Bir çocuğun ise mikserin son anda durmasıyla tekerlerin arasından çıktığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Kaza,...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 23:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde beton mikserinin çocuklara çarpması sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti, 1 çocuk yaralandı. Bir çocuğun ise mikserin son anda durmasıyla tekerlerin arasından çıktığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kaza, saat 19.00 sıralarında Emek Mahallesi Barbaros Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Barbaros Caddesi üzerinde Bayır istikametine gitmekte olan Ali Kandıran idaresindeki beton mikseri, 3075. Sokağa dönerken, yaya olarak sokaktan geçen 3 çocuğa çarptı. Kazada, 4 yaşındaki Fatih Girgenç ile 11 yaşındaki Büşra Erdaş yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla iki çocuk tedavi edilmeleri için hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Girgenç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
TEKERLEKLERİN ARASINDAN ÇIKIP YOLUNA DEVAM ETTİ
Olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemelere ek olarak kazanın meydana gelişini tam olarak tespit etmek için çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza anında ortaya çıkan bir detay ise görenleri hayrete düşürdü. Kaza anında ismi henüz belirlenemeyen ve kazayı beton mikserinin altına kalmasına rağmen yara almadan atlatan bir çocuğun görüntüleri kameralarca kaydedildi. Beton mikserinin dönüş yapmasının ardından sol ön tekerden itibaren kamyonun altında kaldığı görülen çocuk, arka tekerlerin tam üzerinden geçmek üzereyken aracın durmasıyla hayata tutundu. Çocuğun hiçbir şey olmamış gibi üzerini temizleyip yola devam ettiği de görüldü.
Beton mikserinin şoförü ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili, soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.