Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beton dökme aracı belediye otobüsüne çarptı: 2 yaralı

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Kartal’da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir beton dökme aracı, yolcu almak için durağa yanaşan belediye otobüsüne çarptı. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Olay, D-100 otobanı...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Kartal’da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir beton dökme aracı, yolcu almak için durağa yanaşan belediye otobüsüne çarptı. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, D-100 otobanı yan yolda bulunan Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi önünde bulunan otobüs duraklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sabiha Gökçen Havalimanı ile Uzunçayır arasında sefer yapan İETT’ye bağlı belediye otobüsü yolcu almak için durağa yanaştı. Bu esnada arkadan hızla gelmekte olan beton dökme aracının şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek, belediye otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolcular savrulurken otobüsün de camları patladı.
Kazayı gören vatandaşlar durumu ambulans ve polis ekiplerine haber verirken ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan 2 vatandaşa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulanslara alınan vatandaşlar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.