Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ta Kaza: 1 Yaralı

Beşiktaş, Barbaros Bulvarı üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, orta refüje çarptı. Kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak durabildi. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.Kaza, saat 02.30 sıralarında Balmumcu Barbaros...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2016 04:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2016 04:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, Barbaros Bulvarı üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, orta refüje çarptı. Kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak durabildi. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, saat 02.30 sıralarında Balmumcu Barbaros Bulvarı Levent istikametinde meydana geldi. İddialara göre Beşiktaş’tan Levent istikametine giden 34 NAZ 75 plakalı otomobilin sürücüsü Emre Akbulut, direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, orta refüjde bir süre ilerledikten sonra trafik ışıklarına çarparak taklalar atarak durabildi. Meydana gelen kazada sürücü Emre Akbulut yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Akbulut’u Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.