Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından gözaltı sayısı 13’e yükseldi

Konya’da oynanan Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa Maçı öncesi stada girmek isteyen bazı taraftarların üzerinden adeta küçük cephanelik çıktı. Sahaya patlayıcı madde atan, taşınması ve kullanması yasak malzemeleri üzerinde bulunduran...

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2016 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2016 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından gözaltı sayısı 13’e yükseldi
Konya’da oynanan Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa Maçı öncesi stada girmek isteyen bazı taraftarların üzerinden adeta küçük cephanelik çıktı. Sahaya patlayıcı madde atan, taşınması ve kullanması yasak malzemeleri üzerinde bulunduran 1’i kadın 13 taraftar gözaltına alındı.
Konya’da oynanan Süper Kupa Maçı öncesi çıkan olayların ardından polisler tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Maç öncesi çıkan olaylara karışan ve stada girmek isteyen taraftarların üzerlerinde yapılan aramalarda silah, döner bıçağı, kama, balta, çekiç, maket bıçağı, tokmak, zincir, beyzbol sopası, çeşitli boylarda bıçak, keser, muşta, cop, torpil, çok sayıda meşale, çok sayıda çeşitli boylarda sopa ve alkol ele geçirildi. Maç öncesi olaylara karışan, taşınması ve kullanması yasak olan ürünleri üzerinde bulunduran taraftarlarla birlikte maç esnasında sahaya patlayıcı madde atan 1’i kadın 13 taraftar polis tarafından gözaltına alındı. 7’si Galatasaray, 6’sı da Beşiktaşlı olan taraftarların gözaltına alındıkları öğrenildi.
Öte yandan, Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarlar arasında maç öncesi çıkan kavgada 4 kişi bıçaklanarak yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.