Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beş milyonluk Tevrat’ı satmaya çalışmıştı, serbest kaldı

Bursa’da Değeri 5 Milyon Lira Olan Ceylan Derisine İşlenmiş Tarihi Eser Tevrat'ı Polise Satmaya Çalişan Bir Kişi Suçüstü Yakalandı. Şahis, İfadesinin Ardından Adliyeye Sevk Edildi. F.n Adli Kontrol Şartiyla Serbest Kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2020 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2020 01:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beş milyonluk Tevrat’ı satmaya çalışmıştı, serbest kaldı

Bursa’da değeri 5 milyon lira olan ceylan derisine işlenmiş tarihi eser Tevrat’ı polise satmaya çalışan bir kişi suçüstü yakalandı. Şahıs, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. F.N adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele ekiplerince uzun bir süredir takip altında olan F.N.’nin, elinde bulundurduğu ceylan derisi üzerine yazılı Tevrat’ı satacağı bilgisi alındı. Müşteri kılığına giren sivil ekipler, F.N.’nin evine giderek piyasa değeri 5 milyon olan ceylan derisine işlenmiş tarihi eser niteliğindeki Tevrat’ı almak istedi. Emniyet güçlerine Tevrat’ı satacağı sırada tarihi eser kaçakçılığı yapan F.N. suçüstü yapılarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından F.N., adliyeye sevk edildi. Şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Öte yandan Ceylan deresine yazılı tevrat ise Bursa Müzeler Müdürlüğüne teslim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.