Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beş dakikada 2 araç rögar kapağına çarptı

Tekirdağ’da 5 dakika içerisinde otomobil ile hafif ticari araç, ard arda rögar kapağına çarptı.Olay Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da bulunan Yeni Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.K.’nın kontrolündeki...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beş dakikada 2 araç rögar kapağına çarptı

Tekirdağ’da 5 dakika içerisinde otomobil ile hafif ticari araç, ard arda rögar kapağına çarptı.

Olay Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da bulunan Yeni Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.K.’nın kontrolündeki 59 DR 131 plakalı hafif ticari araç seyir halinde iken bir telefon firmasına ait rögar kapağına çarptı. R.K. isimli sürücünün çarptığı rögar kapağına hemen ardından başka otomobil daha çarptı. Rögar kapağına çarpmanın etkisiyle her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak kaza raporu tuttu.

“Ben vurdum beş dakika sonrada o vurdu”

R.K. isimli sürücü yaptığı açıklamada, ”Buradan dönüyordum tam o sırada birden oldu. Ben sonra arabayı buraya saldım. Buna bakarken bir küt oldu. Beş dakika sonrada o vurdu” dedi.

Daha sonra Rögar kapağının bulunduğu alana Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından duba konularak şerit çekildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.