Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bergamalı kayıp çiftçiden haber alınamıyor

İzmir’in Bergama ilçesi Tekkedere Mahallesi’nde 2 gündür kayıp olan çiftçiden haber alınamıyor.Edinilen bilgiye göre, Bergama’nın Tekkedere Mahallesi’nde ikamet eden ve dün öğle saatlerinde evinden çıkan Ali Zehir (60) bir daha eve...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bergama ilçesi Tekkedere Mahallesi’nde 2 gündür kayıp olan çiftçiden haber alınamıyor.
Edinilen bilgiye göre, Bergama’nın Tekkedere Mahallesi’nde ikamet eden ve dün öğle saatlerinde evinden çıkan Ali Zehir (60) bir daha eve dönmedi. Şeker hastalığına bağlı olarak görme sorunu yaşayan ve bacaklarında protez bulunan Zehir’in akşam eve dönmemesi üzerine aramaya çıkan yakınları, bir sonuç alamayınca jandarmaya ve İzmir Arama ve Kurtarma Birliği’ne (AFAD) haber verdi. Ekipler, Ali Zehir’i bulabilmek için aramalarını sürdürüyor.
Kayıp çiftçinin eşi Mahide Zehir, “Eşim Ali Zehir dün öğlen saatlerinde evde otururken tarladan eve gelen oğlum, ’Baba, annemle ikiniz tarlaya gidip suyu kapatır mısınız’ demesine sinirlendi ve evden çıkıp gitti. Üzerinde şortu ve tişörtü ile evden ayrılan eşim yanına cep telefonu, cüzdan, para ve kimlik almadı. Hayatından endişe ediyorum. Gören ve bilen varsa insanlık adına bize bildirsin” dedi.
Evli ve 3 çocuk babası olan Ali Zehir’in herhangi bir kimse ile husumeti olmadığını ve borcunun da bulunmadığını söyleyen kardeşi Hasan Zehir ise,
“Ağabeyim dün öğlende çıktığı eve bir daha dönmedi. Dün akşama kadar bekledik. Gelmeyince sabaha kadar aradık ama bir sonuç elde edemedik. Sabah İzmir AFAD’a ulaştık. AFAD ekipleri bu sabah itibariyle mahallemizde ve diğer mahallelerde aramayı sürdürüyor. Ağabeyim şeker hastası olduğu için gözleri çok az görüyor. Yanında parası, kimliği, cüzdanı ve cep telefonu yok. Dünden beri perişanız” diye konuştu.
Kayıp çiftçinin babası Necati Zehir, “Oğlum dün öğle saatlerinde evden çıktı gitti, bir daha da geri dönmedi. Dün akşamdan beri jandarma, muhtar ile birlikte tüm köylü her yerde oğlumu arıyoruz. Ne olur bir gören eden varsa haber versin” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.