Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bergamalı Çoban Sır Oldu

İzmir’in Bergama ilçesinde, dört gün önce hayvanlarına bakmak üzere evden çıkan; ancak bir daha haber alınamayan Mustafa Çıtak’ı arama çalışmaları halen devam ediyor.Bergama’ya bağlı Durmuşlar Mahallesi’nde, sürüsünü kontrol...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bergamalı Çoban Sır Oldu
İzmir’in Bergama ilçesinde, dört gün önce hayvanlarına bakmak üzere evden çıkan; ancak bir daha haber alınamayan Mustafa Çıtak’ı arama çalışmaları halen devam ediyor.
Bergama’ya bağlı Durmuşlar Mahallesi’nde, sürüsünü kontrol etmek üzere evden çıkan ve kendisinden dört gündür haber alınamayan Mustafa Çıtak (44) adeta sır oldu. Bir türlü bulunamayan ve ailesinin durumu bildirmesi üzerine aramalara Jandarma, İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden (AFAD) ekiplerde katılırken, evli iki çocuk babası 44 yaşındaki çiftçinin herhangi bir izine rastlanmadı.
AİLESİ ÇİFTÇİNİN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYOR
Aynı mahallede yaşayan kardeşi Mesut Çıtak (37) ise ağabeyinin hayatından endişe ettiklerini ifade ederek, "Ağabeyim Cuma sabahı ezan sonrası yengeme ’çayı koy ben hayvanlara bakıp geleyim’ dedikten sonra ortadan kayboldu. Evden çıkarken yanına cep telefonu, cüzdan ya da herhangi bir şey almamış. Mahallede hiç kimse görmemiş. Bilinen bir hastalığı yoktu. Sadece sinüzit ve migren dolayısıyla zaman zaman şiddetli baş ağrısı yaşıyordu. Dört gündür jandarma ve arama kurtarma ekipleri her yerde ağabeyimi arıyor. Başına bir şey gelmesinden endişe ediyoruz" dedi.
Mustafa Çıtak’ın eşi Emine Çıtak (35) da, eşinin herhangi bir düşmanının ya da borcunun olmadığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.