Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beratcan Cinayetinde Yeni Gelişme

Kartal’da 15 gün önce ortadan kaybolduktan sonra Tuzla’da ormanlık alandaki su kanalında cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ü öldürdüğü iddia edilen servis şoförü E.K’nın, polisin evinin yakınına başka bir araştırma...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal’da 15 gün önce ortadan kaybolduktan sonra Tuzla’da ormanlık alandaki su kanalında cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ü öldürdüğü iddia edilen servis şoförü E.K’nın, polisin evinin yakınına başka bir araştırma nedeniyle yaptığı operasyonda, kendisini almaya geldiklerini sanarak kaçtığı ortaya çıktı. Servis şoförünün Karakütük’ü okul çıkışında aracına aldıktan sonra öldürdüğü şüphesi üzerinde duruluyor.
Kartal’da 15 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra dün Tuzla Orhanlı Tepeören köyü ormanlık alandaki su kanalından cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Karakütük’ü okul çıkışında aracına aldıktan sonra öldürdüğü şüphesi üzerinde durulan servis şoförü E.K’nın kaçtığı belirlendi. E.K’nın evinin yakınına başka bir araştırma nedeniyle yapılan operasyonda, polisin kendisini almaya geldiklerini sanarak kaçtığı tespit edildi.
CESET ŞÜPHELİNİN TELEFON VE GSP SİNYALLERİYLE BULUNDU
Öte yandan polis ekiplerinin Karakütük’ün cesedine, servis şoförü E.K’nın cep telefonu sinyalleri ve aracındaki GPS bilgileri takip edilerek ulaştığı öğrenildi. Aileyi tanıdığı da öğrenilen servis şoförünün olay günü de Beratcan’ın kaybolduğu yerde olduğu, okul çıkışında da Beratcan’ı aracına aldığı daha sonra öldürdüğünden şüpheleniliyor. Polisin servis şoförünün sinyal bilgilerini takip ederek, aracıyla geçtiği yerlerde yoğun bir şekilde arama yaparak cesede ulaştığı belirtildi.
SERVİS ŞOFÖRÜ HER YERDE ARANIYOR
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin, kaçan servis şoförü E.K’yı yakalamak için başlattığı çalışmalar devam ediyor. E.K’nın saklandığı yeri bulabilmek için 3 kişinin Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesine başvurulduğu öğrenildi.
Öte yandan, servis şoförünün, çocuğun annesiyle görüşmesinin telefon kayıtları olduğu ileri sürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.