Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Benzin İstasyonundaki Bıçaklı Soygun Kameraya Böyle Yansıdı

Bursa’da gece kulübündeki eğlence sonrası borcunu ödemek isteyen genç, bıçakla akaryakıt istasyonundan gasp yaptı. O anları kameraya yansıyan zanlı ve ona yardım ettiği öne sürülen arkadaşı çok geçmeden polis tarafından yakalandı.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da gece kulübündeki eğlence sonrası borcunu ödemek isteyen genç, bıçakla akaryakıt istasyonundan gasp yaptı. O anları kameraya yansıyan zanlı ve ona yardım ettiği öne sürülen arkadaşı çok geçmeden polis tarafından yakalandı.
Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Veysel Karani Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 27 yaşındaki K.B. ile 25 yaşındaki A.D. gece kulübüne eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde eğlence kulübünden çıkan iki arkadaş hesap yüzünden münakaşa etti. Bin 250 lira hesap ödeyen A.D., K.B.’nin kendisine borçlu olduğunu söyledi. Borcunu ödeyeceğini ifade eden K.D. ise arkadaşına arabayı akaryakıt istasyonuna çekmesini söyledi.
EKMEK BIÇAĞIYLA GASP ETTİ
Aracı akaryakıt istasyonunun yakınlarına park eden A.D., şaşkın bakışlarla arkadaşını uzaktan takip etmeye başladı. Müşteri gibi akaryakıt istasyonunun marketine giren K.B., kasanın yanındaki reyonlara yöneldi. Cebindeki bıçağı çeken K.B., görevlinin boğazına dayadığı ekmek bıçağı ile kasadaki tüm parayı ve iki paket sigara alarak kendisini bekleyen arkadaşının yanına gitti. Arabaya binmeyen K.B. 700 lirayı A.D.’ye teslim ederek yürüyerek olay yerinden uzaklaştı.
SAKLANDIĞI YERDE BULUNDU
Arkadaşına gasp ettiği paraları verdikten sonra mahalledeki ormanlık alana kaçan K.B., 12 saat geçmeden Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. K.B. olayda kullandığı bıçağı da sakladığı yerden çıkararak polis ekiplerine teslim etti.
Olaydan 1 saat sonra olay yerine giderek arkadaşının birini öldürüp öldürmediğini kontrol eden A.D. ise gasp edilen para ile akaryakıt almayı da ihmal etmedi. Polis ekiplerinin gözaltına aldığı A.D. ilk olarak olaya karışmadığını inkar etse de, güvenlik kameralarına takılan görüntülerden dolayı yakayı ele verdi.
Sorguları tamamlanan iki arkadaş, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.