Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediyeye İşe Alma Vaadiyle 89 Bin Lira Dolandırdılar

İzmir’de, İzmir Büyükşehir, Konak ve Karabağlar belediyelerine işe alma vaadiyle altı kişiyi toplam 89 bin lirasını alarak dolandırdığı ileri sürülen iki şüpheliden biri yakalandı.İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediyeye İşe Alma Vaadiyle 89 Bin Lira Dolandırdılar
İzmir’de, İzmir Büyükşehir, Konak ve Karabağlar belediyelerine işe alma vaadiyle altı kişiyi toplam 89 bin lirasını alarak dolandırdığı ileri sürülen iki şüpheliden biri yakalandı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne farklı tarihte başvuran M.A. (35), M.M.(32), S.A.(30), B.T.(30), A.S.(32) ve G.Ç.(32) isimli şahıslar, kendilerini yetkili biri olarak tanıtan iki kişinin, İzmir Büyükşehir, Konak, Karabağlar belediyeleri ile Fuar Müdürlüğüne işe aldırma vaadi ile dolandırıldıklarını ileri sürerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaptığı detaylı soruşturma sonrası dolandırıcılık olayını gerçekleştiren kişilerin Ş.E.(32) ve B.D. (40) olduğunu tespit etti. Polis, Karabağlar’da yaptığı operasyonla Ş.E.’yi yakaladı. Emniyetteki sorgunun ardından adliyeye sevk edilen Ş.E., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. B.D. isimli şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.