Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye personeli kazada hayatını kaybetti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sulama tankerinde yönlendirme görevlisi olarak çalışan Turgutlu Belediyesi personeli olay yerinde hayatını kaybetti.Kaza, İzmir-Ankara karayolu üzerinde Turgutlu ilçesinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sulama tankerinde yönlendirme görevlisi olarak çalışan Turgutlu Belediyesi personeli olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza, İzmir-Ankara karayolu üzerinde Turgutlu ilçesinde bulunan yan yolda meydana geldi. Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait Soner Aydın yönetimindeki 06 FU 0270 plakalı sulama tankeri refüjde sulama yaparken, araçta yönlendirme görevlisi olarak çalışan ve elindeki bayrak ile diğer araçları ikaz eden Şükrü Semiz’e (34) aynı istikamette seyir halinde olan 39 NL 183 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle talihsiz belediye personeli olay yerinde can verdi. Semiz’e çarpan aracı kimin kullandığı henüz tespit edilemezken araç içerisinde bulunan Ahmet Duran ve Hamza Yılmaz kazadan yara almadan kurtuldu.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri belediye personeli Semiz’in öldüğünü tespit ederken emniyet güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Acılı haberi alan Turgutlu Belediyesi yetkilileri olay yerine geldi ve kazayla ilgili bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.