Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Meclis Üyesi, 3 Kişinin Saldırısına Uğradı

Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, evinden çıktıktan sonra otomobiline çarpan kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı. Otomobili ile hastaneye sığınan Sağ, tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Kadıköy Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, evinden çıktıktan sonra otomobiline çarpan kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı. Otomobili ile hastaneye sığınan Sağ, tedavi altına alındı.
Alınan bilgiye göre, Kadıköy Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, Göztepe’deki evinden çıkıp arabasına bindi. İddiaya göre, bu sırada kendisini takip eden kimliği belirsiz 3 kişi önce Sağ’ın aracına çarptı ardından otomobilden inip darp etmeye başladılar. Son bir hamleyle aracıyla gaza basıp hastaneye sığınan Sağ tedavi altına alındı. İhbar üzerine polis, Sağ’ın verdiği ifade doğrultusunda soruşturma başlattı.
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sağ bu sabah evinden çıkarken bir saldırıya uğruyor. Arkadaşımız aracıyla evden çıkıp spora giderken bir araç arabasına çarpıyor. Sağ, ‘ne oldu, arabama niye çarptınız’ deyince arabadan inen 3 kişi Hüseyin Sağ’a yumruklarla ve tekmelerle saldırıyor. Hüseyin can güvenliğinin olmadığını görünce hızla arabasına biniyor ve olay yerinden kaçıyor ve daha sonra hastaneye geliyor. Bizde olayı duyar duymaz buraya geldik. Az önce Hüseyin Sağ ameliyata alındı. Burnundan ve alnından yaralanmalar var. Polis ifadesini aldı. Biz Hüseyin Sağ’ın özellikle İstanbul’da yeşil alanların imara açılması ve bu yeşil alanların imar rantına dönüştürmesinden faydalanan çıkar grupları tarafından saldırıya uğradığını düşünüyoruz. Herhangi bir gözaltı yok, polis şu anda olay yerinde inceleme yapıyor” dedi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.