Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Başkanının Park Halindeki Aracına Silahlı Saldırı

Denizli’nin Çivril ilçe Belediye Başkanı Gürcan Güven’in aracına gece yarısı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kurşun araca, 1 kurşun ise belediye başkanının evine isabet etti.Olay, sabaha karşı 05.30 saatlerinde Çivril ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’nin Çivril ilçe Belediye Başkanı Gürcan Güven’in aracına gece yarısı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kurşun araca, 1 kurşun ise belediye başkanının evine isabet etti.
Olay, sabaha karşı 05.30 saatlerinde Çivril ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, tüfekle Çivril Belediye Başkanı’nın aracına ateş etti. Açılan ateş sonrası 2 kurşun araca, 1 kurşun ise belediye başkanının evine isabet etti. Olayın ardından emniyet müdürlüğü ekipleri bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Bölgedeki güvenlik kameraları incelemeye alınırken, geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Olayın araştırıldığını belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, "Ben bu toprağın evladıyım. Kimseyle şahsi bir husumetim, kavgam yok. Bugün yapılan saldırı bizim yapmak istediğimiz hizmetleri yavaşlatma amacıyla yapılmıştır. Çivril için yaptığımız, yapmak istediğimiz hiçbir hizmetten ne vazgeçeceğiz ne de erteleyeceğiz. Biz bu yola Çivril için çıktık Çivril’in menfaatine olan hiçbir şeyden bizi döndüremezler" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.