Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Başkanının Eşi Kaza Yaptı: 5 Yaralı

Denizli'de, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun Eşi Hacer Subaşıoğlu Kaza Yaptı. Kazada İki Çocuğu, 5 Kişi Yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye Başkanının Eşi Kaza Yaptı: 5 Yaralı
Denizli’de Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun eşi Hacer Subaşıoğlu’nun kullandığı otomobil minibüsle çarpıştı. Kazada Başkan Subaşıoğlu’nun eşi ve iki çocuğunun da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.
Kaza, Merkezefendi Mahallesi Saki Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çınar Sokak’tan kavşağa kontrolsüz giren Onur Timur’un kullandığı 05 S 5053 plakalı minibüs ile Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi’nden gelen Hacer Subaşıoğlu’nun kullandığı 20 ARA 77 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hacer Subaşıoğlu ve 12 yaşındaki oğlu Ömer Rauf Subaşıoğlu ile 5 yaşındaki kızı Ayşe Subaşıoğlu yaralandı. Minibüs sürücüsü Onur Timur ile yanındaki Mehmet Kaz ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Otomobilde sıkışan Subaşıoğlu ve iki çocuğunu olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçtan çıkardı. Ambulansla Özel Sağlık Hastanesi’ne kaldırılan Hacer Subaşıoğlu ile çocuklarının vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Subaşıoğlu ve çocuklarının tedbir amaçlı bu akşam hastanede müşahede altında tutulacakları öğrenildi. Minibüsteki yaralılar ise Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kaza haberini duyunca hemen hastaneye gitti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.