Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Başkanını Öldüren Zabıtaya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Verildi

Bursa’da geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ı makamında başından vurarak öldüren ve koruması Yener Şimşek’i yaralayan eski zabıta Fevzi Bekar, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.Fevzi...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ı makamında başından vurarak öldüren ve koruması Yener Şimşek’i yaralayan eski zabıta Fevzi Bekar, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Fevzi Bekar, bugün 5.Ağır Ceza Mahkemesi’nde son kez hakim karşısına çıktı. Davaya zanlı Fevzi Bekar (42), Yıldız’ın olayda yaralanan koruması Şimşek ve avukatlar katıldı. Zanlı Fevzi Bekar, son sözünde takdiri mahkemeye bıraktığını ifade etti.
Mahkeme, Fevzi Bekar’ı cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse, koruma Yener’i yaralamaktan 16 yıl ve ruhsatsız silah taşımaktan 2 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Bekar’a yardım ettiği öne sürülen ve hakkında 5 yıl hapis cezası istenen tutuksuz sanık Abdulnasır Bakır (57) ise suçluyu kayırdığı iddiasıyla 10 ay hapse daha sonra 6 bin lira para cezasına çarptırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.