Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belçika’da ATM çeteleri

Belçika’da son günlerde art arda meydana gelen ATM soygunları ’yeni bir çete mi doğuyor’ sorusunu akla getirdi.Belçika’nın devlet televizyonu VRT’nin bildirdiğine göre, sabaha karşı Lommel ve Lummen şehirlerinde 2 ATM soygunu gerçekleşti....

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belçika’da ATM çeteleri

Belçika’da son günlerde art arda meydana gelen ATM soygunları ’yeni bir çete mi doğuyor’ sorusunu akla getirdi.

Belçika’nın devlet televizyonu VRT’nin bildirdiğine göre, sabaha karşı Lommel ve Lummen şehirlerinde 2 ATM soygunu gerçekleşti. Soygunların birbiriyle ilişkileri henüz bilinmiyor. Belçika’da geçtiğimiz hafta da 2 ATM soygunu gerçekleşmişti. Şahıslar soygunlarda patlayıcı kullanmışlardı.

Belçika Bankacılık Federasyonu sözcüsü İsabelle Marchand konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "ATM soygunu son derece nadir görülen bir soygun şeklidir. ATM’ler dışarıdan gelecek bir saldırıya karşı özel bir sistemle korunduğu için, paraya hasar vermeden soygun yapmak son derece zordur. Bir ATM’yi havaya uçurmak isterseniz, paraları kullanılamaz hale getiren boya bombası sistemini otomatik olarak devreye sokarsınız" dedi.

Son haftalardaki ATM soygunlarına değinen Marchand, "Onlar çok profesyonel kişiler. Güvenliği nasıl geçeceklerini çok iyi biliyorlar" dedi.

Henüz yakalanamayan soyguncuların 4 kişi olduğu tahmin ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.