Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bedaş İşçileri "200. Direniş Günü"nü Kutladı

Beyoğlu Talimhane’de toplanan BEDAŞ işçileri, eylemlerinin 200’üncü gününde yürüyüş düzenledi. Yürüyüş sonrası açıklama yapan CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, “Eylem manyağı değiliz ama hakkımızı da kimseye yedirmeyiz”...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bedaş İşçileri "200. Direniş Günü"nü Kutladı
Beyoğlu Talimhane’de toplanan BEDAŞ işçileri, eylemlerinin 200’üncü gününde yürüyüş düzenledi. Yürüyüş sonrası açıklama yapan CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, “Eylem manyağı değiliz ama hakkımızı da kimseye yedirmeyiz” dedi.
Beyoğlu Talimhane’de toplanan yaklaşık 200 işçi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Melda Onur ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, BEDAŞ direnişinin 200’üncü gününde BEDAŞ Genel Müdürlüğü önüne yürüdü. Yürüyüş öncesi grup türkü söyleyerek def eşliğinde halay çekti. Halay ardından grup, ellerinde döviz, pankart ve flamalarla pankartın arkasında toplanarak yürüyüşe geçti. Şehit Muhtar Caddesi üzerinden yürüyüşe geçen grup sloganlar atarak BEDAŞ Genel Müdürlüğü önüne geldi. Burada grubun bir süre daha slogan atmasının ardından açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Çelebi, 200 gündür direnen Enerji-Sen üyelerinin bir tarih yazdığını belirtti. Çelebi, “Bugün eğer hukuk egemen ve adalet egemen olacaksa, bu 200 gündür hiç diz çökmeyen ve asla eğilmeyen inadına direnen ve mücadele eden işçilerin bu mücadelesinde daha geniş ve yığınsal mücadelesini ortaklaştırma durumundayız. Derdimiz eylem hastalığı değil, eylem manyağı değiliz ama hakkımızı da kimseye yedirmeye asla izin vermeyiz” dedi.
Açıklamaların ardından bir süre daha slogan atan grup, olaysız bir şekilde dağıldı. Öte yandan BEDAŞ önünde çevik kuvvet polisinin TOMA’yla yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.