Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bebek sahilinde kaybolan gencin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Beşiktaş Bebek sahilinde arkadaşıyla denize girdikten sonra kaybolan ve sabah saatlerinde cesedine ulaşılan 17 yaşındaki gencin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gencin denize atladıktan sonra bağırarak arkadaşlarından yardım...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Bebek sahilinde arkadaşıyla denize girdikten sonra kaybolan ve sabah saatlerinde cesedine ulaşılan 17 yaşındaki gencin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gencin denize atladıktan sonra bağırarak arkadaşlarından yardım istediği, kendisini kurtarmak için denize giren arkadaşına korkudan sarıldığı öğrenildi.
Bebek sahilinde 4 arkadaşıyla denize girdikten sonra kaybolan 17 yaşındaki Barış İ.’nin cesedine arama ve kurtarma çalışmaları sonucunda ulaşıldı. Yaklaşık 7 saat boyunca Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kıyı Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından aranan gencin bulunması için Bebek sahilindeki bir balıkçı da yardımcı oldu. Yıllardır sahilde balıkçılık yapan adamın akıntı yönündeki uyarısı sonrasında ekiplerin iskeleye 50 metre uzaklıkta gencin cansız bedenine ulaştığı öğrenildi. Ulaşılmasının ardından iskeleye çıkartılan cesedin üzerinde olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından gencin cesedi, tabuta koyulmasının ardından cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gencin kesin ölüm nedeni kurumda yapılan inceleme sonucunda belirlenecek.
Gencin cesedini taşıyan yakınları feryat etti
Öte yandan incelemelerin tamamlanmasının ardından tabuta koyulan gencin cesedini taşıyan yakınları feryat etti. Gencin cesedini omuzlayarak cenaze aracına taşıyan yakınları gözyaşı döktü. Öte yandan, Bebek’te bir restoran çalıştığı öğrenilen 17 yaşındaki Barış İ.’nin, gece geç saatlerde işten çıkması nedeniyle ağabeyini arayarak eve gelmeyeceğini söylediği öğrenildi.
“Korkudan arkadaşına sarılınca arkadaşı onu bırakmış”
Barış İ.’nin amcası Habip Karaçöl, “Ağabeyini arayarak bu gece gelmeyeceğim diyor. Ağabeyi de, ‘Neden gelmiyorsun, eve gel’ diyor. O da, ‘Ağabey ben geç kaldım. Bu gece burada yatacağım’ diyor. Ondan sonra ağabeyi de yarın sabah eve gelmesini söylüyor. Ağabeyinin telefonunu kapattıktan 1 saat sonra polisler arıyor ve böyle bir olay var gelin diyorlar. Gece 03.00 sıralarında hemen arabaya atlayıp geldik. Geldiğimizde arkadaşları vardı zaten onlarla denize girmiş. Sonra denizden boğuluyorum diye bağırmaya başlayınca arkadaşlarından biri kurtarmak için denize atlamış. O da korkudan arkadaşına sarılmış, arkadaşı da boğulacak gibi olduğu için Barış’ı bırakmış. Bıraktıktan sonra da arkadaşları denizden çekebilmek için kablo atmışlar. Burada bir balıkçı vardı o olmasa zor bulurduk. Balıkçı akıntının yönünü bize söyleyerek bulmamız konusunda yardımcı oldu. Onun dediğini yaptık ve 50 metre uzaklıkta cesedini bulduk” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.