Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BDP’li Eski Belediye Başkanının Yeğeni Gözaltına Alındı

Antalya’da, şehirler arası yolcu otobüsünde terör örgütü PKK üyeliğinden aranan 27 yaşındaki Sacit T. gözaltına alındı. Sacit T.’nin, bir yıl önce ölen BDP eski Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf T.’nin yeğeni olduğu öğrenildi.Jandarma,...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da, şehirler arası yolcu otobüsünde terör örgütü PKK üyeliğinden aranan 27 yaşındaki Sacit T. gözaltına alındı. Sacit T.’nin, bir yıl önce ölen BDP eski Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf T.’nin yeğeni olduğu öğrenildi.
Jandarma, Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi Sulh Ceza Mahkemesinden hakkında kesinleşmiş cezası bulunan terör örgütü PKK üyesi Sacit T.’nin şehirlerarası yolcu otobüsü ile Ankara’dan Antalya’ya geleceği bilgisini aldı. Dün öğle saatlerinde Antalya’ya gelen bir yolcu otobüsüne binen Sacit T., takibe alındı. Aynı otobüse binen istihbarat ekipleri şüpheliyi göz hapsine aldı. Otobüs içindeki ekipler, Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle görüşerek otobüsün Döşemealtı ilçe girişine yaklaştığı bilgisini verdi. Ekipler, rutin asayiş kontrolü gibi gece yarısı yaptıkları operasyonda Sacit T.’yi otobüs içinde gözaltına aldı. Zanlının üzerinden, cep telefonu, Ipad ve Kürt diliyle yazılı bir mektup çıktı.
Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen zanlının sorgusunda, normal bir vatandaş gibi Antalyalı olduğunu ve burada otelde çalıştığını söylediği kaydedildi. Sorgusu tamamlanan Sacit, T., geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.
Sacit T.’nin, bir yıl önce ölen BDP eski Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf T.’nin yeğeni olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.