Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayramiç’te FETÖ soruşturması

FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında Bayramiç’te 13 kamu görevlisi görevden uzaklaştırılırken, 1 öğrenci yurdu, 1 dernekle ilgili kapatma işlemi başlatıldı. Operasyonlar kapsamında 17 kişi gözaltına alınırken,...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında Bayramiç’te 13 kamu görevlisi görevden uzaklaştırılırken, 1 öğrenci yurdu, 1 dernekle ilgili kapatma işlemi başlatıldı. Operasyonlar kapsamında 17 kişi gözaltına alınırken, 3 zanlı ise aranıyor.
Bayramiç Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında bugüne kadar 1 cumhuriyet savcısı, 1 komiser yardımcısı, 1 bekçi, 1 müftü, 1 imam, 1 müezzin, 3 öğretmen, 1 hizmetli, 1 sağlıkçı, 1 hemşire, 1 veri hazırlama memuru olmak üzere toplam 13 kamu görevlisi vazifeden uzaklaştırıldı. FETÖ/PDY terör örgütüne aidiyet ve irtibatı belirlenen 1 öğrenci yurdu ve 1 dernek mühürendi ve savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Kapatılan bu yurt ve dernekte yönetici ve üye olan aralarında iş adamı, esnaf ve serbest meslek sahibi 17 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 3 kişi ise aranıyor Gözaltına alınan şahıslar, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.